bicycle museum
       
     
sketches
       
     
20170605analysis_routes.jpg
       
     
20170605drawings_persp_structure.jpg
       
     
roof plan
       
     
plans
       
     
20170602drawings_section&elevation.jpg
       
     
bicycle museum
       
     
bicycle museum

Project period: Feb 2017 - Jun 2017 (unrealised)

Located on the outskirt of Beijing, the original site of the new bicycle museum is set in a 4-meter lower ground basement by the highway and a river, with an area of 4000㎡. The design is to use the height difference between the river bank and the ground to create an 'invisible building'. The structure of the lifted cycling track and the pedestrian line firmly supports the building, while the spaces under are used for cafe and exhibition.

sketches
       
     
sketches
20170605analysis_routes.jpg
       
     
20170605drawings_persp_structure.jpg
       
     
roof plan
       
     
roof plan
plans
       
     
plans
20170602drawings_section&elevation.jpg